Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolat

tumblr_m4geatgc991qibjf0o1_500_large.jpgJellemző szokásom, hogy a hülyeségek miatt folyamatosan aggódom, azok a dolgok pedig amik a jövőmet dönthetik el, nagyon nem tudnak érdekelni!


Ugye milyen rossz mikor végig kell nézned hogy aki tetszik neked mással van? Mondd el egy vaknak! Ugye milyen rossz mikor a szüleid beleszólnak az életedbe? Mondd el egy árvának! Ugye milyen rossz mikor azt kell hallgatnod hogy a szüleid kiabálnak veled mert megint valami hülyeséget csináltál? Mondd el egy süketnek! Ugye milyen nehéz mikor ki kell mondanod: „bocsánat”? Mondd el egy némának! Ugye milyen rossz hogy suliba kell járni? Mondd el egy afrikainak aki már 8évesen dolgozik! Ugye milyen rossz hogy tesin megint szivatnak és futni kell? Mondd el annak akinek nincs lába! Irigyled őket hogy megússzák ezt a sok szenvedést?....


A nők abba szeretnek bele amit hallanak, A férfiak pedig abba amit látnak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak..:/


Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.


A férfiak hibája, hogy elfeledkeznek arról, amire emlékezniük kellene. A nők hibája, hogy arra is emlékeznek, amit el kellene feledniük.

 


tumblr_m83d8peqiu1r5px6uo1_500_large.jpgMi, nők annyit tudunk gondolkodni feleslegesen. Már előre aggódunk olyan dolgok miatt, amik meg sem történtek. És persze rágódunk a múlton is, ami már rég elmúlt. Egy olyan álomvilágban élünk, ahol a dolgok már, vagy még nem léteznek, s közben elszalasztjuk az egyetlen lehetőségünket: a jelent.


Elég furcsa az, hogy amikor kapsz valamit az élettől, akkor valami mást elveszítesz. Az egyensúly mindig megmarad. Az élet ad, és elvesz. :(


Eltelt az idő. Először lassan, majd gyorsabban. Én is változtam. Máshogy érzek, másként élek. Amit elítéltem kipróbáltam, akit utáltam megszerettem, mi egykor fontos volt, mára már lényegtelen. Akiket lenéztem, most tisztelem, amit eldobtam, azt már felveszem. Kik haverok voltak, mára idegenek, kik barátok, azok most is azok! Az idő sok mindent átalakít..