Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gossip Girl :*

Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan Elite.2500903868_ebc5d92ccb.jpg

 

Főszereplők:

315384_10150900728502901_285513852_n.jpg   Serena van der Woodsen
Serena a Constance Billard lányiskola egyik legnépszerűbb lánya. Az anyjával, Lilyvel és az öccsével Erickel a Palace Hotel egyik lakosztályában lakik Manhattanban. Az öccsével nagyon szoros kapcsolatban van. Gyerekkora óta Blair Waldorf a legjobb barátnője,bár az ő kapcsolatuk sem felhőtlen. Serena egy szó nélkül hagyja ott és megy el egy bentlakásos iskolába. Miután visszatér felhagy a durva bulizással és pasizással. Összejön Dan Humphrey-val. Az első évad végén megjelenik régi barátnője Georgina Sparks, és akkor fény derül Serena „sötét titkára”, és erre rámegy a kapcsolata is… Serenának rengeteg férfival volt kapcsolata, ám egyik sem tartott sokáig. Többek között összejön Aaronnal, Blair mostohatestvérével, Nate unokatestvérével, Trippel, és Natettel, akivel a kapcsolata Dan Humprey miatt megy tönkre.


46934_419456337900_4323702_n.jpg   Blair Waldorf
Blair Cornelia Waldorf szintén a felső tízezerbe született. Ő az örök barátja Serenának, és szintén a Constance Billard lányiskolába jár. A célja az, hogy bekerüljön a Yale-re. Apja, Harold ügyvéd, anyja Eleanor híres divattervező, aki elutazik és kiderül róla,hogy ,meleg. Nehezen fogadja el ezt a tényt, főleg a szokásos családi hagyományok hiánya kavarja fel a kishercegnőt. Blairnek nem esett jól, hogy Serena szó nélkül eltűnt az 1. évadban, mert nem volt senki, akivel megoszthatta volna abból eredő fájdalmát, hogy az apja elhagyta az anyját egy másik férfiért. Mikor barátja, Nate bevallja neki, hogy lefeküdt Serenával, kitör a háború köztük. Végül sikerül ezt maguk mögött hagyni, és kibékülnek. Blair Yale-lel kapcsolatos álmait szabotálja egy tanár, így végül „csak” a NYU-ra sikerül bejutnia, ahol szembe kell néznie azzal, hogy nem ő a királynő. Chuckkal való viszonya végül sok bonyodalom árán kapcsolattá alakul, ám a harmadik évad végén minden tönkremegy: a fiú épp meg akarja kérni Blair kezét, amikor kiderül: Chuck Jennyvel megcsalta a lányt. Blair ekkor szakít vele.


420454_404039266329234_1015415809_n.jpg   Chuck Bass
Chuck (Charles) látszólag egy szexmániás egoista. Ő az egyetlen fia Bart Bassnek, és a halála után hatalmas vagyont örököl Úgy tűnik, hogy neki nincsenek problémái, és könnyen tud manipulálni másokat. Rossz viszonyban volt az apjával, a második évadban azt is megtudjuk, hogy miért. Igazi örökifjú, bulizós, csajozós nagymenő, aki rosszkor van rossz helyen és csak néha jókor jó helyen, túl nagy kanállal éli az életet és ezzel szeretteinek folyamatos fájdalmat okoz. Nagy szerelme Blair Waldorf, de a kapcsolatuk csak a második évad végén teljesedhet be, addig játszanak egymással. Egyszer csak előkerül halottnak hitt anyja, akivel bizonytalanság után ingoványos talajra keveredik és bevonja üzleti életébe, hoteljét íratja anyjára, aki el is játssza Chuck bizalmán, de ennek ellenére is marasztalni akarja anyját, hiszen végre egymásra találtak.


penn-badgley-20080829-450420.jpg   Dan Humphrey
Dan humoros és bájos. A korához képest nagyon felnőttesen viselkedik, és ezzel sok jó pontot szerez Serenánál. Nem a felsőbb társadalmi rétegbe született és a szülei pénztárcája nem is tarthat lépést az iskolatársaiéval, ezért nem is tartozik közéjük. Serena mindazonáltal pont azért szereti, mert normális és természetes. Bár kicsit idegesítő, hogy folyton fecseg, időnként rosszkor mond ki jó dolgokat, ezzel sokszor viszi rossz útra akaratlanul bajtársait és ő az, aki Jenny első szerelmét is leleplezi, hogy csak hazugság -ami igazából egy társadalmi belépő lett volna Jenny számára. Tipikusan a minden lében 2 kanál jellem, hol pozitív, hol nagyon idegesítő. Főleg, amikor szakítanak Serenával és nem képes bevallani Vanessának igazi érzéseit. Végül járni kezdenek, de sok megszokott dolgot kell legyűrjenek, hogy iagzi párkapcsolat és ne csak barátság kis extrával legyen.


250px-chace_crawford_2012_shankbone.jpg  

Nate Archibald
Nate (Nathaniel) ide-oda ingázott Serena és Blair között, mindkettőjükkel bizalmas kapcsolatot tartott fent. Sőt még Jenny-t is megcsókolta azon q bizonyos álarcos bálon tévedésből.Minden döntést az apja hozott meg helyette: melyik egyetemre menjen, kit kellene feleségül vennie (Blairt). De Nate-nek egész más tervei és álmai voltak… Járt egy ideig Vanessával is, végül Serena mellett köt ki. Ő játsza az igazi gáláns lovagot, aki számos alkalommal menti ki kicsi Jennyt a pácból, ezek után mit is várhatnánk, mint hogy kicsi Jenny szerelmes lesz belé.


 

 

 

jenny-humphrey-photo.jpg  

Jenny Humphrey
Jenny Dan 14 éves húga. Barátja Serena öccsének, Eric van der Woodsennek. Jenny hagyja, hogy Blair kihasználja őt, mert úgy gondolja, hogy így az ő barátai közé tartozhat. Amikor ezt nem tűri tovább, háború tör ki köztük, de végül Jennynek megjön az esze, és „leteszi a fegyvert”. A második évadban gyakornok lesz az Eleanor Waldorf Design-nál. De ott sok problémája akad, ezért megpróbál egy saját márkát létrehozni. Azonkívül nem akar iskolába járni, hogy több időt tölthessen munkájával, ebből adódóan sok nézeteltérése akad apjával. Végül is beleolvad a "nagyok" világába és egész jól illeszkedik a Balir féle csapatba, annyira, hogy végül Blair utódjának fogja kinevezni, amikor Blair az NYU-ra megy.


 

 

vanessa.jpeg  

 

Vanessa Abrams
Vanessa gyerekkori barátja Dan Humphrey-nak. Vermontból költözött vissza New York-ba, ahol Ruby nevű nővérével lakik Williamsburgben, Brooklynban. Tehetséges filmes, a NYU egyetemen tanul tovább. Nem jár iskolába, otthon tanul és a Rufus galériájában lévő kávézóban dolgozik.

 

A mappában található képek előnézete Gossip Girl :*