Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gossip Girl idézetek! xoxo

art-beautiful-blake-lively-couple-favim.com-494923.jpg„Egyszerre minden megváltozik. Magunk mögött hagyjuk a múltat és sebesen száguldunk az ismeretlen felé. A jövőnk felé. Távoli helyekre utazunk, hogy megpróbáljuk megtalálni az utunkat. Vagy megpróbáljuk elveszíteni önmagunkat. Otthon keresünk élvezetet. A bajok akkor kezdődnek, ha nem vagyunk hajlandóak változtatni, és ragaszkodunk régi szokásainkhoz. De ha túlságosan ragaszkodunk a múlthoz, a jövő talán sosem jön el.”„A saját szerencsénk kovácsai vagyunk, aztán ráfogjuk a sorsra. Elvégre, ha megválasztjuk az utunkat, könnyebb ahhoz ragaszkodni, hogy ez a végzetünk. De attól még a nap végén együtt kell élnünk a döntéseinkkel.”

 


„Ha a családról van szó, a szívünk mélyén mind gyerekek vagyunk még. Nem számít, hány évesek vagyunk, mindig kell egy hely, amit otthonunknak nevezhetünk. Mert azok nélkül, akiket a legjobban szeretünk, menthetetlenül egyedül érezzük magunkat a világban.”


ed-westwick-gossip-girl-leighton-meester-favim.com-433614.jpg„Vannak dalok, melyektől táncra perdülünk. Dalok, amiktől énekelni kezdünk. De azok a legjobb dalok, amik felidézik benned, amit akkor éreztél, amikor először hallottad őket. És ezzel ismét összetörik a szíved.”


„Ha engem kérdeztek, szerintem azért nézünk filmeket, mert meséket akarunk nézni… Az alvó királynő felébredt igaz szerelmének csókjától. De az élet nem egy mese. És a boldog befejezések sem gyakoriak benne. Az életben a fiatal királynő zsarnokká válik és csatába állítja alattvalóit. Nos, hát, ezért kellenek nekünk filmek. Hogy emlékeztessenek minket arra, hogy mindennek ellenére a szerelem elő tud bukkanni még a legvalószínűtlenebb helyeken is. És néha még a mesék is valóra válhatnak.” black-and-white-chuck-and-blair-chuck-bass-gossip-girl-true-love-favim.com-458522.jpg


"A válltömések jönnek mennek, de a barátság örök. Mert még ha nem is tudod, merre tartasz, segít a tudat, hogy nem egyedül mész oda. Senki sem tudhat mindent és néha a legjobb, amit tehetünk, ha bocsánatot kérünk és hátrahagyjuk a múltat. Máskor pedig jövőbe kell tekintenünk, és habár azt hisszük már mindent láttunk az élet még tartogathat meglepetéseket, és még mindig meg tudjuk lepni saját magunkat is."


„A tündérmesékkel az a baj, hogy a lányoknak csalódást okoznak. A valóságban, a herceg a rossz királylánnyal megy el. Vagy elmúlik a varázs és két szerelmes ráébred, hogy jobb, ha különválnak, mint… akárkicsodák is. De bevallom: ha nem is gyakran, de egy lány sóvárog a tündérmesés befejezés után.”


0a6b7b4d9ce787440948f1c4ed14f54e_large.jpg„Gyakran mondják, hogy az igazságtól függetlenül az emberek azt látják, amit látni akarnak. Néhányan talán visszalépnek, és rájönnek, hogy ugyanazt a nagy képet nézegették egész végig. Néhányan talán látják, hogy a hazugságaik majdnem utolérték őket. Néhányan látják, ami ott volt előttük végig. És aztán ott van a többi ember, akik olyan messze futnak, amennyire csak tudnak, hogy ne kelljen egymásra nézniük.”