Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek


tumblr_ly8e70l5an1qhswtfo1_r1_500_large.jpgValaki azt mondta nemrég Nekem, hogy túl jó csaj vagyok ahhoz, hogy szingli legyek. Erre csak annyit montam, hogy: nem! Ahhoz vagyok túl jó, hogy hazudjanak nekem, megcsaljanak vagy éppen játszanak velem és hülyát csináljanak belőlem! :)
 


Azt mondják, kövessem a szívemet. de amikor a szívem darabokra törik, vajon melyik darabot kövessem ?!

 

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállás minden problémádat megoldja, de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!

 


Ilyen az élet! Kis kavicsokkal dobál meg minket – figyelmeztetésképpen. Ha ezeket a kis kavicsokat nem vesszük észre, akkor egy téglával dob meg. Ha a téglát sem vesszük észre, akkor szétzúz  egy kősziklával. Ha őszinték vagyunk magunkhoz, akkor láthatjuk, hogy hol nem vettük észre a figyelmeztető jeleket. És akkor még van képünk azt mondani: “Miért pont én…?

 


"Mindenkinek megvan a saját időgépe. Ami a múltba visz azok az emlékek, ami a jövőbe azok az álmok. Ha ott állna a szobádban egy igazi időgép, merre indulnál el vele?"

 

Számba vettem dolgaimat, balra a rosszat, jobbra a jót. Érdekes lista, meggyőzhetne, s mégse. Van valami, - sötét erő? – ami a mérlegemet elrontja. De ki mondja meg pontosan, minek mennyi a súlya ? S hiába van a jobb oldalon sok bejegyzés, lehet a kevesebb a nehezebb.

 

Ha már úgyis a pokolba kell mennem hát csináljam rendesen  ;)